اشک های بی صدا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی

27 آذر 1396 توسط سليمي بني

  عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی 

 امام رضا علیه السلام:مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.

  نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.

  امام صادق علیه السلام:خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.

 پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.

  نکته:آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.

  امام صادق علیه السلام:پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.

  امام صادق علیه السلام:ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.

  پیامبر اکرم صل الله علیه واله:خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.

  امام رضا علیه السلام:زرده تخم مرغ موجب هضم غذا می گردد.

 پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:شیر شتربرای ناراحتی معده مفید است.

 امام صادق علیه السلام:ترب هضم کننده غذاهاست.

  پیامبراکرم صل الله علیه واله:خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.

  امام رضا علیه السلام:خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.

  امام صادق علیه السلام:خوردن گلابی بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند.

 منبع:الکافی ج 6 ص358

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

اشک های بی صدا

کد شامد:1-1-695173-64-4-1
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • ثواب گریه

Random photo

آداب و رسوم جالب مردم جهان در ماه رمضان

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس