عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی
عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی
امام رضا علیه السلام:مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.
نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.
امام صادق علیه السلام:خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.
پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.
نکته:آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.
امام صادق علیه السلام:پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.
امام صادق علیه السلام:ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
پیامبر اکرم صل الله علیه واله:خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
امام رضا علیه السلام:زرده تخم مرغ موجب هضم غذا می گردد.
پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:شیر شتربرای ناراحتی معده مفید است.
امام صادق علیه السلام:ترب هضم کننده غذاهاست.
پیامبراکرم صل الله علیه واله:خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.
امام رضا علیه السلام:خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.
امام صادق علیه السلام:خوردن گلابی بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند.
منبع:الکافی ج 6 ص358